.

 

LAKÓKOCSIPARK-ÉRD


1995 óta egy hitben dolgozom...és büszkén mondhatom, hogy 2007 óta dolgozunk, hisz Fanni lányom is a LAKÓKOCSIPARK oszlopos tagja lett, sőt mára a cégvezetés nagy részét átvette.

Kereskedésünk elődje 2001-ben nyitotta meg kapuit, akkor még csak járműeladással foglalkoztunk.

2009-ben nagyobb tágasabb területre költöztünk, ahol már lehetőség lett, hogy egy álom megvalósuljon és a Lakókocsipark szépen lassan, de elnyerte mai arculatát.

Mivel foglalkozunk?

Lakókocsi kereskedés vagyunk. Állandóan változó készlettel dolgozunk, hisz mindenki számára meg kell találni a neki legmegfelelőbb járművet.

Élvezzük a lakókocsi tulajdonosok bizalmát, ezért vállalunk bizományos értékesítést is, de az önálló járműbeszerzésünk is egész Európára kiterjed. Hosszú idő óta ugyanazokkal a partnerekkel dolgozunk. Honlapunkon betekintést nyerhetnek az ő munkájukba is.

Csak leinformált, általunk ismert és szervizelt lakókocsikat értékesítünk, attól függetlenül, hogy kinek a tulajdona, mekkora értéket képvisel, rendszámos vagy telepítésre szánt jármű.

2012 decembere óta Kempingcikk áruház színesíti munkánkat.

Kempingcikk outletet nyitottunk, ahol kis szépséghibás, csomagolás sérült termékek igen kedvező áron megvásárolhatóak.

Egész évben forgalmazzuk és szereljük a Sinclair és a Gree hűtő-fűtő tetőklímáit, valamint a lakókocsi mozgató rendszereket, movereket, új és használt kivitelben egyaránt.

Köszönöm,hogy elolvasta soraimat, és ha további információra van szüksége, látogassa meg a "Gy.I.K./Gyakran ismételt kérdések" menüpontunkat, vagy vegye fel velünk valamilyen formában a kapcsolatot.

  • A MIELŐBBI VISZONTLÁTÁS REMÉNYÉBEN:

    Tóth Tünde
  • cégvezető-tulajdonos .

Elérhetöség

Cím:
Mobil:
Email:

Érd, Rákóczi u 123.
+36 20 520 79 78
info@lakokocsipark.hu